APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN APARTMANI DOBROPOLJANA – NOVOGRADNJA - OTOK PAŠMAN

U mirnom dijelu mjesta Dobropoljana na otoku Pašmanu za prodaju su apartmani površina 47,53 m2 i 51,81 m2. Apartmanska zgrada sastoji se od šest apartmana, a trenutno je u roh-bau fazi izgradnje. Nalazi se na odličnoj lokaciji, 140 metara od mora (zračne linije).
Zgrada se sastoji od tri kata, a na svakome su smještena po dva apartmana.

U prizemlju se nalaze apartman površine 47,53 m2 koji se sastoji od hodnika, jedne spavaće sobe, kupaonice te prostranog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice s izlazom na natkrivenu terasu površine 7 m2, te apartman površine 51,81 m2 koji se sastoji od hodnika, spavaće sobe, spremišta, te prostranog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice s izlazom na natkrivenu terasu površine 7 m2.

Na 1. katu se nalaze apartman površine 51,81 m2 koji se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe te dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice s izlazom na natkrivenu terasu površine 7 m2, te apartman površine 47,53 m2 koji se sastoji od hodnika, jedne spavaće sobe, kupaonice te prostranog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice s izlazom na natkrivenu terasu površine 7 m2. Sa terasa apartmana na 1. katu pruža se prekrasan pogled na more - NAPOMENA: na ovom katu, apartman površine 51,81 m2 je prodan.

Na 2. katu nalaze se apartman površine 51,81 m2 koji se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe te dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice s izlazom na terasu površine 7 m2, te apartman površine 47,53 m2 koji se sastoji od hodnika, jedne spavaće sobe, kupaonice te prostranog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice s izlazom na terasu površine 7 m2. Sa terasa apartmana na 1. katu pruža se prekrasan pogled na more.
Centar mjesta Dobropoljana u kojem se nalazi trgovina, restoran, kafići i slični sadržaji udaljen je petstotinjak metara. Mjesto Dobropoljana odlično je povezano sa ostalim otočnim mjestima, kao i sa trajektnom lukom u mjestu Tkon koja se nalazi na udaljenosti od oko 10 km od Dobropoljane i trajektnom lukom u mjestu Preko na otoku Ugljanu, koja se nalazi na udaljenosti od oko 15 km.

Cijena apartmana u prizemlju i na 1. katu je: 2.200,00 Eur/m2, a cijena apartmana na 2. katu: 2.500,00 Eur/m2.

Cijena

2 200 € / m²

Opći podaci

 • Kvadratura 47.53m2
 • Udaljenost od mora 140m
 • Udaljenost od centra 500m
 • Broj stanova
 • Broj soba
 • Broj kreveta
 • Broj kupaonica

Apartmani

 • Tip stana U stambenoj zgradi
 • Broj etaža Jednoetažni
 • Broj soba 1-1.5 sobni