DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA! DVIJE KAMENE KUĆE NA ODLIČNOJ LOKACIJI - SUTOMIŠĆICA (OTOK UGLJAN) - 50 m OD MORA!

U prekrasnom i mirnom mjestu Sutomišćica na otoku Ugljanu, na udaljenosti od samo 50 metara od mora i plaže, za prodaju su dvije kamene kuće, građene tradicionalnom dalamtinskom metodom gradnje kao kuće u nizu.

Prva kuća (na slici lijevo) u potpunosti je renovirana, opremljena i spremna za korištenje, dok je druga kuća (na slici desno) u dobrom stanju, djelomično obnovljena (promijenjen je krov i stolarija), te je također opremljena i useljiva.

Kuća s lijeve strane sastoji se od kuhinje i dnevnog boravka u natkrivenoj, poluzatvorenoj terasi (s mogućnošću potpunog zatvaranja), kupaonice i još jednog dnevnog boravka u prizemlju (zatvoreni dio), te kupaonice i klimatizirane spavaće sobe na katu, sa izlazom na zatvoreni balkon.

Kuća s desne strane sastoji se od kupatila, spremišta i kuhinje u prizemlju, te dvije spavaće sobe na katu, od kojih jedna ima balkon. Kat je klimatiziran.

Ukupna površina ovih nekretnina je oko 130 m2, a ispred ulaza u obje nekretnine je popločani ulazni dio površine oko 10 m2. U nastavku ovog popločanog dijela nalazi se i mali trg - javna površina. Ovaj trg čuva stoljetne priče starih otočana, a kamene ljepotice koje ga okružuju svjedoče prekrasnom vremenu zajedništva i tolerancije.

Do nekretnine vodi javni pješački put, a pristup vozilom udaljen je 40 metara. S obzirom da se radi o dvije kuće koje funkcioniraju kao zasebne jedinice, pogodne su za velike obitelji ili za najam. Ovo imanje nudi brojne mogućnosti za ulaganje, no s obzirom na stanje u kojem se nalazi renovacija nije nužna.

Kuće posjeduju priključak struje i vode, te septičku jamu.

Trgovina koja radi cijenu godinu udaljena je 150 metara od nekretnine. U ljetnim mjesecima na plaži udaljenoj 50 metara od nekretnine otvoren je i beach bar. U mjestu Sutomišćica nalazi se i prekrasna marina sa odličnim restoranom, nogometno igralište, caffe bar i nekoliko plaža. Trajektna luka Preko koja povezuje otok Ugljan sa kopnom udaljena je oko 3,5 km od ove nekretnine.

Cijena

150 000

Opći podaci

  • Kvadratura 130.00m2
  • Kvadratura okućnice 10.00m2
  • Udaljenost od mora 50m
  • Udaljenost od centra 200m
  • Broj stanova 2
  • Broj soba 3
  • Broj kreveta
  • Broj kupaonica 3

Kuće

  • Tip kuće u nizu
  • Broj katova katnica