Family house - Muline Family house - Muline Family house - Muline Family house - Muline Family house - Muline Family house - Muline Family house - Muline Family house - Muline Family house - Muline Family house - Muline Family house - Muline Family house - Muline Family house - Muline Family house - Muline Family house - Muline Family house - Muline
Ova prekrasna kuća novije izgradnje, smještena u Mulinama, jednom od idiličnih ribarskih zaseoka mjesta Ugljana sa svojom velikom okućnicom  i dodatnim objektima pruža veliku priliku za nezaboravan, opuštajući godišnji odmor. Iako se ne nalazi u prvom redu do mora, zbog svoje pozicije na laganoj padini, ima pogled na njega, a do nje se dolazi sporednom cestom. Ljupka okućnica površine 554 m2 uokvirena kamenim zidom obuhvaća tri objekta oko kojih su zasađena stabla maslina, smokve i mediteransko raslinje, a krasno uređen cvjetnjak cijelom objektu daje posebnu čar. Glavni objekt površine 90 m2 ima ulaz kroz terasu u dnevni boravak na koji se nadovezuje blagovaona i kuhinja iz koje se opet kroz mali hodnik dolazi do kupaonice i dviju spavaćih soba. Kuća je nedavno obnovljena, promjenjena je stolarija, prozori i grilje, promjenjeno krovište i crijep i renovirana kupaonica Na pola puta između kuće i garaže nalazi se mala kamena vrtna kućica sa ugrađenom pečenjarom 12 m2 koja ovom kompletnom objektu daje jednu posebnu draž, a odmah između kuće i vrtne kućice je ugrađen i vanjski tuš što je još jedan praktičan dodatak ovom ljupkom objektu. Garaža površine 68 m2 zaseban je objekt koji je izgrađen tako da se njezin kompletni prostor može preurediti u dodatnu kuću za odmor. Od infrastrukture kuća ima sve ( struja, kanalizacija, gradski vodovod, telefon, Internet ). Prometna povezanost sa svim mjesnim i međumjesnim prometnicama je vrlo dobra, a prilaz autom je nesmetan. Kuća je nedavno obnovljena: stavljena je nova boja na fasadi, promjenjena je stolarija - prozori i grilje, promjenjeno krovište i crijep i renovirana kupaonica.

Kompletna papirologija i vlasništvo uređeni su 1/1.

O UGLJANU

Otok Ugljan je jedan od najljepših otoka zadarskog arhipelaga, smješten točno preko puta gradu Zadru sa kojim je povezan brojnim trajektnim linijama iz Preka. Svakodnevno je tu 18 linija na relaciji Preko – Zadar i obrnuto ( putovanje u jednom smjeru traje cca 20 minuta ). Generacijama je vezan uz more, pomorstvo i ribarstvo, a 2000 godina tradicije u maslinarstvu ostavilo je stotine tisuća stabala maslina od kojih se dobiva ulje izuzetne kvalitete i arome. Ovaj jadranski biser osebujnog karaktera kojeg je priroda obdarila predivnom mediteranskom florom i faunom, prekriven je makijom, borovim šumama, brojnim maslinicima, smokvama, bademima i vinovom lozom, a na škrtom kamenjaru otoka može se naići na razne vrste samoniklog ljekovitog bilja ( timijan, mirta, sljez, smilje, vrijes, kupina, lavanda, ružmarin ). Krase ga brojne kristalno plave uvale i šljunkovite plaže. Cijelom sjeveroistočnom stranom otoka pružaju se mjesta Kukljica, Kali, Preko, Poljana, Sutomišćica, Lukoran i Ugljan – dio kojega je mjesto Muline smješteno na sjeverozapadnoj obali otoka Ugljana.

Cijena

250 000

Opći podaci

  • Kvadratura 90.00m2
  • Udaljenost od mora 200m
  • Udaljenost od centra 500m
  • Broj stanova 1
  • Broj soba 2
  • Broj kreveta 2
  • Broj kupaonica 1

Kuće

  • Tip kuće samostojeća
  • Broj katova prizemnica