PRETRAŽITE NAŠU PONUDU

Tko smo mi?

Agencija BODULO je tvrtka sa sedamnaestogodišnjim iskustvom u posredovanju u prometu nekretnina.

Naša specijalnost su otoci zadarskog arhipelaga, dok na kopnu radimo isključivo sa ekskluzivnim nekretninama i većim projektima.

U ponudi imamo obiteljske kuće, stare dalmatinske kamene kuće, vile 1. red do mora, apartmane, razna građevinska zemljišta različitih veličina i lokacija, autohtone maslinike i ostala poljoprivredna zemljišta, kao i veće projekte na otocima i kopnu: hotele i hotelska naselja, marine, veća građevinska zemljišta 1. red uz more od 20000 - 450000 m2 (T2 i T3 zone).

SAZNAJ VIŠE O NAMA
IZDVOJENO IZ

Naše ponude

Ponuda naše agencije je zaista raznovrsna, a na ovom mjestu možete pronaći samo neke od mnogobrojnih nekretnina koje smo izdvojili za vas.

POGLEDAJ SVE
 • OBITELJSKA KUĆA U DRUGOM REDU DO MORA - UGLJAN, OTOK UGLJAN
  Ugljan,otok Ugljan, Ugljan 185.00 m2
  420.000,00 €390.000,00 €
 • GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE OD 1978 m2 - MULINE ( UGLJAN )
  Ugljan,otok Ugljan, Muline 1978.00 m2
  299.000,00 €
 • MODERNA VILA S BAZENOM U PRVOM REDU DO MORA - KALI, OTOK UGLJAN
  Kali, otok Ugljan, Mala Lamjana 282.00 m2
  na upit
 • OBITELJSKA KUĆA S PROSTRANOM OKUĆNICOM - PRVI RED DO MORA - MULINE, OTOK UGLJAN
  Ugljan,otok Ugljan, Muline 128.00 m2
  1.200.000,00 €

Tražite ili nudite nekretninu?

Ukoliko u našoj ponudi niste pronašli nekretninu kakvu priželjkujete ili trebate više informacija o nekretninama iz naše ponude, molimo da ispunite priloženi obrazac, a naši agenti će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i pružiti Vam sve potrebne informacije. Naš je posao da pronađemo nekretninu koja će ispuniti sve vaše želje, potrebe i ambicije.

Agencija BODULO svakodnevno prima upite za razne vrste nekretnina, stoga ukoliko imate nekretninu koju namjeravate prodati, obratite nam se s povjerenjem. Vaša nekretnina putem naše agencije biti će prezentirana na domaćem i inozemnom tržištu. Na Vama je da nam za početak ostavite svoje kontakt podatke pomoću priloženog obrasca te ukratko opišete nekretninu koju želite staviti u prodaju (broj katastarske čestice i općine, lokaciju, kvadraturu i sl.), a mi ćemo Vas kontaktirati u kratkom roku.

KONTAKTIRAJTE NAS
IZDVOJENO IZ

Ekskluzivne ponude

Ukoliko za sebe želite jednu zaista posebnu nekretninu, bilo da se radi o zemljištu na vrhunskoj lokaciji – prvi red do mora ili o luksuzno uređenoj kući za odmor, obratite pažnju na našu ponudu ekskluzivnih nekretnina. Ovo su samo neke od njih koje smo izdvojili za Vas.

POGLEDAJ SVE
Kukljica,otok Ugljan, Kukljica
CIJENA: 590.000,00 €550.000,00 €
Ždrelac, otok Pašman, Ždrelac
CIJENA: 1.400.000,00 €
Lukoran, otok Ugljan, Lukoran
CIJENA: na upit
Preko,otok Ugljan, Preko
CIJENA: 700.000,00 €540.000,00 €
Dobropoljana,otok Pašman, Dobropoljana
CIJENA: 370,00 € / m2
Lukoran,otok Ugljan, Lukoran
CIJENA: 120.000,00 €
Preko,otok Ugljan, Preko
CIJENA: 221.000,00 €
Pašman,otok Pašman, Pašman
CIJENA: na upit
VIŠE O

Destinacijama

Područje za koje je agencija BODULO specijalizirana su upravo otoci zadarskog arhipelaga. Budućim kupcima trudimo se prenijeti ljubav prema životu na otoku i svemu onome što otok kao destinacija nudi.

Lukoran

Veli Lukoran je mjesto prepuno skrovitih uvala i plaža u kojima borovi dodiruju more. U njemu se nalazi više ladanjskih kuća zadarskih plemićkih obitelji od kojih je najpoznatiji ljetnikovac obitelji de Ponte iz 17. st.

U Malom Lukoranu govore o tome kako je ovaj kraj od davnina bio mjesto za odmor. Prema predaji, upravo tu je pjesnik Petar Preradović, očaran izlaskom sunca na otoku ispjevao poznatu Hrvatsku budnicu "Zora puca".

SAZNAJ VIŠE

Mrljane

Mrljane – jedno od naselja na otoku Pašmanu koji se nalazi u zadarskom arhipelagu, a s Biogradom ga veže redovna trajektna linija.

U antičko doba je naselje bilo podno brda Semić, a danas je smješteno uz obalu gdje se ističe lijepa pješčana plaža.

SAZNAJ VIŠE