PRETRAŽITE NAŠU PONUDU

Projekti

U suradnji sa našim partnerima radimo veće projekte na otocima i kopnu, kao što su hoteli i hotelska naselja, marine itd.

HOTEL VILE DALMACIJA

U sklopu hotelskog kompleksa Vile Dalmacija u Preku na otoku Ugljanu u planu je izgradnja najmodernijeg hotela na ovom području.

Pored navedenog hotelskog kompleksa nalazi se zemljište površine 2512 m2 koje je u fazi pripreme glavnog projekta za izgradnju ekskluzivnog hotela koji će se sastojati od 35 luksuznih soba sa pogledom na more, konferencijskom salom za 150 ljudi i restoranom koji će biti sinonim za visokokvalitetnu kuhinju, sa bogatom viskom listom, romantičnim ambijentom i spektakularnim pogledom na more i grad Zadar. Hotel će također imat i podzemnu garažu.

Novi hotel će biti smješten u prvom redu do mora, a od nadležnih institucija je već ishođena koncesija za plažu koja će se nalaziti ispred njega. Ideja je da se napravi prekrasna moderna plaža sa svim sadržajima koji se očekuju od hotela na tako ekskluzivnoj lokaciji.

Sa prekrasno uređenim interijerom i eksterijerom, opremljen raznovrsnim uslugama i sadržajima koji jamče bezbrižan odmor i udobnost, uključujući vrhunski wellness i SPA centar sa saunama, zatvorenim bazenima i salonima za masažu, bit će prvi hotel ove vrste na svim otocima.

S obzirom da će biti otvoren cijelu godinu, hotel će biti orijentiran na širu publiku te nuditi organizaciju team-building programa, poslovnih seminara i edukacija, vjenčanja, raznih domjenaka i ostalih proslava.

Izgradnja ovog hotela i njegovo uklapanje u hotelski kompleks Vile Dalmacija, zajedno sa svim planiranim sadržajima, pokriti će želje svih tipova gostiju i to će biti kruna projekta Vile Dalmacija jer je hotel ovakvog tipa upravo ono što je nedostajalo da zaokruži cijelu priču.