PRETRAŽITE NAŠU PONUDU

O nama

Agencija BODULO je tvrtka sa sedamnaestogodišnjim iskustvom u posredovanju u prometu nekretnina.

Naša specijalnost su otoci zadarskog arhipelaga, dok na kopnu radimo isključivo sa ekskluzivnim nekretninama i većim projektima.

U ponudi imamo obiteljske kuće, stare dalmatinske kamene kuće, vile 1. red do mora, apartmane, razna građevinska zemljišta različitih veličina i lokacija, autohtone maslinike i ostala poljoprivredna zemljišta, kao i veće projekte na otocima i kopnu: hotele i hotelska naselja, marine, veća građevinska zemljišta 1. red uz more od 20000 - 450000 m2 (T2 i T3 zone).

Naše otoke volimo svim srcem i poznajemo ih u dušu te je upravo zato naša agencija jedini pravi izbor za Vas. Kada nudimo nekretnine potencijalnim kupcima mi se potrudimo da ih vide našim očima, jer baš svaka nekretnina, neovisno o lokaciji na kojoj se nalazi, ima ono nešto posebno, a naša je specijalnost da to prepoznamo i istaknemo na najbolji mogući način.

Ulaganje u nekretnine je uvijek dobra ideja, a mi za naše klijente radimo sve: posredovanje pri kupoprodaji nekretnina (što uključuje oglašavanje, odvjetničke troškove sastavljanja predugovora i/ili ugovora, organizaciju ovjere potpisa i sudjelovanje pri ovjeri potpisa na predugovoru i/ili ugovoru, sve javnobilježničke troškove i dr.), projektiranje (geodetske izmjere, usluge geometra i arhitekta), ishodovanje svih vrsta dozvola (lokacijske, građevinske, uporabne itd), ishodovanje priključaka (struja, voda, kanalizacija), građenje i nadzor prilikom građenja te kasnije održavanje nekretnina.

Ukažite nam svoje povjerenje, a mi ćemo ga opravdati te ispuniti sva Vaša očekivanja, pa čak i više od toga.

Mi smo Vaša desna ruka i oslonac pri realizaciji projekata koje ste zamislili i to bez obzira da li tražite nekretninu za izgradnju obiteljskog doma ili apartmana u svrhu bavljenja turizmom, ako želite izgraditi kamp, vilu, obnoviti neku staru kamenu kuću ili jednostavno tražite zemljište za posaditi masline. Recite nam sve, svoje želje, potrebe, ambicije i snove – mi ćemo Vam pomoći da ih ostvarite!

BODULO - Vaš prvi korak do nekretnine iz snova!

IZDVOJENO IZ

Naše ponude