BUILDING LAND IN THE FIRST ROW TO THE SEA - NEVIĐANE, ISLAND OF PAŠMAN BUILDING LAND IN THE FIRST ROW TO THE SEA - NEVIĐANE, ISLAND OF PAŠMAN BUILDING LAND IN THE FIRST ROW TO THE SEA - NEVIĐANE, ISLAND OF PAŠMAN BUILDING LAND IN THE FIRST ROW TO THE SEA - NEVIĐANE, ISLAND OF PAŠMAN

Neviđane su lijepo mirno mjesto smješteno u sredini otoka Pašmana, što ga čini izvrsno povezanim sa trajektnom lukom u mjestu Tkon na otoku Pašmanu, kao i sa trajektnom lukom u mjestu Preko na otoku Ugljanu. Neviđane su poznate po lijepim plažama i kristalno čistom moru.

U ovom lijepom otočnom mjestu, na ekskluzivnoj lokaciji - prvi red do mora, smjestilo se građevinsko zemljište ukupne površine 1157 m2.

Jedna od najvećih posebnosti ovog zemljišta, osim prekrasnog i jedinstvenog pogleda na more, jest što između njega i morske obale nema ceste, pa je budućem objektu osiguran ulaz u more direktno s dvorišta.

Gradiva površina zemljišta iznosi oko 600 m2, dok se ostatak može iskoristiti kao lijepo uređeno dvorište i vrt. Zemljište ima širinu od 19 m uz obalu, a 27 m na krajnjem (gradivom) dijelu. Dužina zemljišta iznosi 52 m.

Još jedna osobitost ove parcele je i u tome što se njezin gradivi dio nalazi na povišenom dijelu, pa se sa te pozicije, gdje će se u budućnosti nalaziti objekt, pruža obuhvatniji pogled na more i lijepu, netaknutu prirodu. 

U susjedstvu ovog zemljišta nalazi se tek nekoliko obiteljskih kuća i uvijek zelena priroda karakteristična za otok Pašman, što ovu lokaciju čini pravom oazom mira i idelnim za relaksaciju i bijeg od užurbane svakodnevnice.

Sva dostupna infrastruktura nalazi se u neposrednoj blizini.

Cijena

Na upit

Opći podaci

  • Kvadratura 1157.00m2
  • Udaljenost od mora 0m
  • Udaljenost od centra 1000m
  • Broj stanova
  • Broj soba
  • Broj kreveta
  • Broj kupaonica