NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN NEWLY BUILT APARTMENTS ON A WONDERFUL LOCATION - PLACE UGLJAN - ISLAND UGLJAN
Za prodaju su apartmani u izgradnji, smješteni u neposrednoj blizini centra mjesta Ugljan, udaljeni samo 200 m od mora. Sa prvog i drugog kata zgrade pruža se predivan pogled na more i samo mjesto Ugljan.

Apartmani su smješteni u dvije apartmanske zgrade – zgrada A i Zgrada B - koje su trenutno u roh bau fazi izgradnje. 

Svaka zgrada ima 6 apartmana, a u prodaji su:

Apartman A1 – prizemlje, trosobni, terasa - površina: 109,85 m2 – CIJENA: 437.974, 00 Eur sa uračunatim PDV-om

Apartman A2 – prizemlje, dvosobni, terasa - površina: 77,34,85 m2 – CIJENA: 334.139, 00 Eur sa uračunatim PDV-om

Apartman A3 – 1.kat, trosobni, terasa - površina: 109,85 m2 – CIJENA: 452.921, 00 Eur sa uračunatim PDV-om

Apartman B1 – prizemlje, trosobni, terasa - površina: 109,85 m2 – CIJENA: 437.974, 00 Eur sa uračunatim PDV-om

Apartman B2 – prizemlje, dvosobni, terasa - površina: 77,34,85 m2 – CIJENA: 334.139, 00 Eur sa uračunatim PDV-om

Parkirališna mjesta i skladišta nalaze se u suterenu zgrada, a u prizemlju, na prvom i drugom katu se nalaze po dva aparmana. Tlocrtni raspored isti je na svakoj etaži od prizemlja do drugog kata. Svim apartmanima u zgradi A i u zgradi B se pristupa iz zajedničkog hodnika sa stubištem i liftom. Obje apartmanske zgrade završavaju ravnim krovom na koji se izlazi preko zajedničkog stubišta i služi kao zajednička terasa s pogledom na more. Zgrade će također imati zajedničku terasu u dvorištu i zajednički bazen cca 9x4m. Cijeli kompleks bit će zaštićen ogradom, ulaznim (električnim) vratima za vozila i vratima za pješake.

Cijena i kvadratura u naslovu oglasa je za dvosobni apartman u prizemlju zgrade A i u prizemlju zgrade B.

Priložene su fotografije 3D vizualizacije i fotografije zgrade A i zgrade B u trenutnoj fazi izgradnje, te tlocrti zgrade A.

Cijena

334 139

Opći podaci

  • Kvadratura 77.34m2
  • Udaljenost od mora 200m
  • Udaljenost od centra 300m
  • Broj stanova 6
  • Broj soba
  • Broj kreveta
  • Broj kupaonica

Apartmani

  • Tip stana U stambenoj zgradi
  • Broj etaža Višeetažni
  • Broj soba 2-2.5 sobni