LAND PLOT IN A FIRST ROW TO THE SEA - GUDUĆE (UGLJAN), ISLAND OF UGLJAN LAND PLOT IN A FIRST ROW TO THE SEA - GUDUĆE (UGLJAN), ISLAND OF UGLJAN LAND PLOT IN A FIRST ROW TO THE SEA - GUDUĆE (UGLJAN), ISLAND OF UGLJAN LAND PLOT IN A FIRST ROW TO THE SEA - GUDUĆE (UGLJAN), ISLAND OF UGLJAN LAND PLOT IN A FIRST ROW TO THE SEA - GUDUĆE (UGLJAN), ISLAND OF UGLJAN LAND PLOT IN A FIRST ROW TO THE SEA - GUDUĆE (UGLJAN), ISLAND OF UGLJAN LAND PLOT IN A FIRST ROW TO THE SEA - GUDUĆE (UGLJAN), ISLAND OF UGLJAN

Cijeli sjeverni dio otoka s devet zaseoka pripada mjestu Ugljan na istoimenom otoku, a jedan od tih zaseoka je Guduće.

Jedino je mjesto na otoku Ugljan okrenuto prema jugozapadu pa je zaštićeno od jakog vjetra (posebno bure), s velikim brojem sunčanih sati i svakodnevnim lijepim prizorima zalaska sunca.

U tom prekrasnom mjestu na prodaju je zemljište ukupne površine 2260 m2 u prvom redu do mora.

Ovo zemljište ima oblik pravokutnika, a njegova prednja strana, okrenuta moru, široka je 37 m, nakon čega se lagano sužava, pa je na kraju široka 27 m.

Duljina zemljišta je 65 m. Donji dio zemljišta u prvom redu do mora ima površinu od 1680 m2 i prema Prostornom planu općine Preko ne nalazi se u građevinskog zoni.

Taj dio može se urediti kao zeleno područje s raznolikom mediteranskom vegetacijom, stazama, klupama, ležaljkama i opremom za rekreaciju.

 Gornji dio zemljišta nalazi se u građevinskoj zoni i površine je 580 m2.

Taj dio na kojem je dozvoljena gradnja širok je približno 32 m i dugačak 20 m. Oblik zemljišta omogućuje budućem vlasniku brojne mogućnosti za projektiranje i planiranje budućeg objekta. Taj dio može se urediti kao zeleno područje s raznolikom mediteranskom vegetacijom, stazama, klupama, ležaljkama i opremom za rekreaciju. Ovo zemljište nalazi se u blizini lijepo uređenih plaža koje se diče kristalno čistim morem.

Zbog orijentacije prema zapadu, s terase budućeg objekta vlasnik će svakodnevno uživati u jedinstvenim prizorima zalaska sunca, žuborenju mora i mirisima prirode.

Ova je nekretnina okružena mediteranskim raslinjem i obiteljskim kućama, a od mora je odvojena samo pristupnom cestom. Mjesto Guduće pruža potpuni mir i odmor od užurbane svakodnevice.

Trgovina i restorani nalaze se u obližnjem zaseoku Muline koje je udaljeno 1 km, a centar Ugljana sa svim sadržajima kao što su trgovine, noćni bar, restorani, mesnica, ambulanta, pošta itd. udaljen je 3 km.

 

Cijena

Na upit

Opći podaci

  • Kvadratura 2260.00m2
  • Udaljenost od mora 6m
  • Udaljenost od centra 3000m
  • Broj stanova
  • Broj soba
  • Broj kreveta
  • Broj kupaonica