NEDOVRŠENA KUĆA NA MIRNOJ LOKACIJI – NOVOGRADNJA - VAROŠ (UGLJAN), OTOK UGLJAN NEDOVRŠENA KUĆA NA MIRNOJ LOKACIJI – NOVOGRADNJA - VAROŠ (UGLJAN), OTOK UGLJAN NEDOVRŠENA KUĆA NA MIRNOJ LOKACIJI – NOVOGRADNJA - VAROŠ (UGLJAN), OTOK UGLJAN NEDOVRŠENA KUĆA NA MIRNOJ LOKACIJI – NOVOGRADNJA - VAROŠ (UGLJAN), OTOK UGLJAN NEDOVRŠENA KUĆA NA MIRNOJ LOKACIJI – NOVOGRADNJA - VAROŠ (UGLJAN), OTOK UGLJAN NEDOVRŠENA KUĆA NA MIRNOJ LOKACIJI – NOVOGRADNJA - VAROŠ (UGLJAN), OTOK UGLJAN NEDOVRŠENA KUĆA NA MIRNOJ LOKACIJI – NOVOGRADNJA - VAROŠ (UGLJAN), OTOK UGLJAN NEDOVRŠENA KUĆA NA MIRNOJ LOKACIJI – NOVOGRADNJA - VAROŠ (UGLJAN), OTOK UGLJAN NEDOVRŠENA KUĆA NA MIRNOJ LOKACIJI – NOVOGRADNJA - VAROŠ (UGLJAN), OTOK UGLJAN NEDOVRŠENA KUĆA NA MIRNOJ LOKACIJI – NOVOGRADNJA - VAROŠ (UGLJAN), OTOK UGLJAN NEDOVRŠENA KUĆA NA MIRNOJ LOKACIJI – NOVOGRADNJA - VAROŠ (UGLJAN), OTOK UGLJAN
Varoš je jedan od devet zaseoka mjesta Ugljan, na otoku Ugljanu. Smješten je u srcu otoka, na mirnom mjestu, a krase ga uglavnom obiteljske kuće, priroda i lijepo uređeni maslinici.

U ovom divnom okruženju, na zemljištu ukupne površine 1352 m2 smjestila se obiteljska kuća bruto površine 188 m2. Gradnja je započeta 2020. godine, a na budućem vlasniku je ostavljena mogućnost izbora materijala za završno uređenje (podovi, unutarnji zidovi, fasada...). U prizemlju se nalaze hodnik, garaža, kupaonica, praonica i prostrana kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak i natkrivena terasa površine 20 m2, dok se na katu koji je izveden kao galerija nalazi spavaća soba, te nenatkrivena terasa površine 48 m2.

Prilikom izgradnje vlasnik je koristio samo najkvalitetnije materijale (vanjski zidovi napravljeni su od ytong zidnog bloka 40 cm), a kuća je priključena na struju i vodu, te posjeduje vlastitu septičku jamu.

Kuća je udaljena oko 1 km od plaže i jednako toliko od centra mjesta Ugljan u kojem se nalaze trgovine, restorani, kafići, pošta, liječnik itd.

Pristup kući osiguran je lokalnom prometnicom koju koriste samo stanovnici ovog predjela mjesta Ugljan, pa ovdje nema puno prometa ni u ljetnim mjesecima, a jedna od posebnosti nekretnine jest i to što je ista zadnja u građevinskoj zoni - dio posjeda iza kuće koji je uređen kao vrt se po prostornom planu nalazi izvan građevinske zone, kao i zemljišta iza njega, što garantira opuštajuću atmosferu i mir.

Cijena

290 000

Opći podaci

  • Kvadratura 188.00m2
  • Kvadratura okućnice 1232.00m2
  • Udaljenost od mora 1000m
  • Udaljenost od centra 1000m
  • Broj stanova 1
  • Broj soba 1
  • Broj kreveta
  • Broj kupaonica 1

Kuće

  • Tip kuće samostojeća
  • Broj katova katnica